• Recensioner
    dhb saddle bag
    16 mar 2017
    En sadelväska är ett litet tillbehör som kan göra stor skillnad under jobbpendlingen eller nöjesturen. Se vad vår medarbetare Tom Maisey har att säga om sadelväskan dhb Micro...
  • Recensioner
    Recension: VeloToze Skoöverdrag
    10 mar 2017
    När solen börjat titta fram men vägarna fortarande är blöta då är det bra att ha ett par schyssta skoöverdrag som skyddar fötterna från elementen. I den här recensionen testar vår medarbetare Tim de långa skoöverdragen från VeloToze.
  • Recensioner
    Altura Dryline Bar bag image
    09 mar 2017
    Planerar du en långtur eller cykelsemester inom en snar framtid? Då ska du kolla in den här recensionen av Alturas styrväska Dryline. Det är en styrväska som är oerhört mångsidig och lätt att sätta dit. Vår medarbetare Chris Wright berättar här om sina upplevelser när han testade väskan åt oss.
  • Recensioner
    POC Essential AVIP short sleeve jersey review
    01 mar 2017
    I den här recensionen tar vår medarbetare Martin Mckinlay en titt på den kortärmade tröjan POC Essential AVIP.
  • Recensioner
    LifeLine Essential Torque Wrench Set
    28 feb 2017
    I den här recensionen tar vår medarbetare Andy en närmare titt på momentnyckeln från LifeLine Essentials och tar upp fördelarna med att ha detta behändiga verktyg i verkstaden där hemma.
  • Recensioner
    image of Kask Mojito helmet
    21 feb 2017
    Jag har cyklat i många år nu och gått igenom en hel del hjälmar under den tiden, men jag kan ärligt säga att den här hjälmen slår alla de andra.
  • Recensioner
    Recension: COSINE Hjulset i legering (24 mm)
    24 jan 2017 / Richard Pearman
    Hjulen på din tränings- eller pendlingscykel kan tvingas stå ut med både det ena och det andra. Därför har Wiggle lanserat COSINE-hjulsetet i legering på 24 mm – ett prisvärt och pålitligt alternativ som du inte behöver spendera timmar på att underhålla. Wiggle-teamets Richard Pearman delar här med sig av sin testrapport.
  • Recensioner
    Continental Mountain King II
    21 dec 2016 / Andrew Delahay
    Wiggle's Andrew Delahay works in our wheels, tyres and training department, and took the Continental Mountain Kings out for a spin to see how they fared at his local trails. Have a view of his excellent video below and see if the Continental Mountain King II is the right mountain bike tyre for you.
  • Recensioner
    Fast Forward wheelset
    08 aug 2016
    Wiggles medarbetare Andy Burtenshaw har tagit sig en titt på hjulsetet Fast Forward F2A 24OS. Läs här vad han tyckte....
  • Recensioner
    Recension: Elite Crono Mag Speed Turbo Trainer
    01 jun 2016
    Om du vill behålla sommarformen även på vintern så är en trainer det ultimata redskapet för din vinterträning. Wiggles medarbetare Andy Burtenshaw har testat Elite Crono Mag Speed och här nedan följer hans iakttagelser.

Sidor