• Träningsguider
  Turbo trainer-träning med TORQ
  08 mar 2018 / Sandra Nordström
  Det är så lätt att strunta i att dricka vatten/annan vätska under vintermånaderna eftersom många antar att de lägre temperaturerna gör att man svettas mindre. Men de flesta av oss har nog känt hur mycket vi har svettats när vi har tränat på en inomhustrainer och om vi inte får i oss tillräckligt mycket vätska kommer detta att leda till vätskebrist...
 • Instruktioner och tips
  Såhär skyddar du din cykel under vintern
  07 mar 2018 / Sandra Nordström
  Det spelar ingen roll om du är en landsvägscyklist, en mountainbikecyklist eller en hängiven pendlare – vintercykling är svårt, tufft och ibland till och med obekvämt men definitivt fortfarande värt det! Se till att din cykel är lika redo som du med denna praktiska guide.
 • Instruktioner och tips
  disc-brake-cleaning-guide
  07 mar 2018 / Sandra Nordström
  Skivbromsar är en superviktig del på din cykel då de ser till att du kan bromsa. I denna guide förklarar teamet på Crankalicious hur du bäst rengör dina skivbromsar i 6 steg.
 • Guider
  En samlad lista med dhb:s teknologier
  06 mar 2018 / Sandra Nordström
  dhb testar noggrant alla produkter de tillverkar. Varje kollektion använder material och teknologier som funkar bäst för just de plaggen och slutresultatet är ett kit som presterar så bra som möjligt vartenda gång. Många olika teknologier har använts för att skapa plaggen, till och med materialen har försetts med flera olika teknologier. För att hjälpa dig att avmystifiera några av dessa teknologier har dhb skapat en praktiska tabell.
 • Guider
  Låt oss presentera Vitus mountainbikekollektion för 2018
  06 mar 2018 / Sandra Nordström
  Vi presenterar med spänning den nya 2018-kollektionen från Vitus. Cyklar som är utformade för att ta din cykling till nästa nivå. Vitus egna cyklar har utvecklats för att göra din cykling roligare och mer belönande, vare sig du letar efter en cykel som är redo att tävla eller din första mountainbike. Vitus ingenjörer och produktansvariga både...
 • Guider
  Man using a turbo trainer with Zwift
  06 mar 2018 / Sandra Nordström
  Smart-trainers kan förvandla ett tufft eftermiddagspass till upplevelsen av ett äventyr eller en tävling. Läs mer om hur du tränar smart med vår ingående köpguide.
 • Instruktioner och tips
  bicycle tyre pressure guide
  06 mar 2018
  Lufttrycket du väljer för dina cykeldäck spelar stor roll när det kommer till komfort och säkerhet, vare sig du har en racercykel eller en mountainbike. I denna guide kollar vi på hur du hittar det bästa lufttrycket för din cykelstil och förhållandena du cyklar i.
 • Recensioner
  Exposure TraceR/Sirius MK4 lights review
  05 mar 2018 / Sandra Nordström
  Wiggles egna Daniel Oakshott har testat några av Exposures lysen på hans pålitliga singlespeed. Läs hans recension av dessa lysen och få reda på mer om Exposures TraceR-baklyse, deras Sirius Mk4-framlyse samt deras Link Combination-lyse!
 • Guider
  Köpguide: vinterdäck
  28 feb 2018 / Sandra Nordström
  Om du har bestämt dig för att fortsätta cykla genom hela vintern kommer du att behöva en hel del hjälp för att kunna hantera de växlande förhållandena.
 • Guider
  cycling base layer buying advice
  27 feb 2018 / Sandra Nordström
  Underställsplagg är basen i många cyklisters garderober – de håller dig sval och torr på sommaren och varm och torr under vintern. Detta ”basplagg” kan vara skillnaden mellan ett nytt personbästa eller ej. Att använda ett underställ när du cyklar gör att du kan tackla alla förhållanden. dhb har noggrant utvecklat, testat och...

Sidor