• Guider
  En samlad lista med dhb:s teknologier
  06 mar 2018 / Sandra Nordström
  dhb testar noggrant alla produkter de tillverkar. Varje kollektion använder material och teknologier som funkar bäst för just de plaggen och slutresultatet är ett kit som presterar så bra som möjligt vartenda gång. Många olika teknologier har använts för att skapa plaggen, till och med materialen har försetts med flera olika teknologier. För att hjälpa dig att avmystifiera några av dessa teknologier har dhb skapat en praktiska tabell.
 • Guider
  Låt oss presentera Vitus mountainbikekollektion för 2018
  06 mar 2018 / Sandra Nordström
  Vi presenterar med spänning den nya 2018-kollektionen från Vitus. Cyklar som är utformade för att ta din cykling till nästa nivå. Vitus egna cyklar har utvecklats för att göra din cykling roligare och mer belönande, vare sig du letar efter en cykel som är redo att tävla eller din första mountainbike. Vitus ingenjörer och produktansvariga både...
 • Guider
  Man using a turbo trainer with Zwift
  06 mar 2018 / Sandra Nordström
  Smart-trainers kan förvandla ett tufft eftermiddagspass till upplevelsen av ett äventyr eller en tävling. Läs mer om hur du tränar smart med vår ingående köpguide.
 • Guider
  Köpguide: vinterdäck
  28 feb 2018 / Sandra Nordström
  Om du har bestämt dig för att fortsätta cykla genom hela vintern kommer du att behöva en hel del hjälp för att kunna hantera de växlande förhållandena.
 • Guider
  cycling base layer buying advice
  27 feb 2018 / Sandra Nordström
  Underställsplagg är basen i många cyklisters garderober – de håller dig sval och torr på sommaren och varm och torr under vintern. Detta ”basplagg” kan vara skillnaden mellan ett nytt personbästa eller ej. Att använda ett underställ när du cyklar gör att du kan tackla alla förhållanden. dhb har noggrant utvecklat, testat och...
 • Guider
  dhb:s Merino-sortiment
  05 dec 2017
  dhb:s helt nya Merino-kollektion har landat, vilket har skapat en hel del uppståndelse på Wiggle-kontoret och bland de som har haft tur nog att se kollektionen innan den släpps.
 • Guider
  Vitus cykelcross-kollektion 2018
  26 okt 2017
  Låt oss introducera den nya cykelcross-kollektionen från Vitus. Du kommer garanterat att hitta cykelcrossmaskinen, vinterracercykeln, pendlingscykeln för alla säsonger och cykeln för dina graveläventyr. Med din cykelcross kommer du att ha riktigt kul i alla typer av väderförhållanden.
 • Guider
  Köpguide: Cykelhjälmar från dhb
  14 sep 2017
  dhb har utvecklat ett urval av hjälmar som erbjuder egenskaper som passar en mängd olika behov. Vare sig du cyklar på landsväg, stigar eller behöver en praktisk hjälm för pendling har kollektionen någonting för just dig. Aeron Racerhjälm dhb har jobbat i samarbete med det Italienska top-märket Kask för att skapa Racerhjälmen Aeron. I storlek...
 • Guider
  Köpguide för dhb cykelskor
  29 aug 2017
  dhb presenterar stolt lanseringen av deras helt nya kollektion av cykelskor. Ett åt av intensiv utveckling har resulterat i en förfinad skokollektion för landsväg, mountainbike och triathlon. Här är en praktisk guide till var och en av de nya modellerna.
 • Guider
  Cyclists riding along a main country road
  20 mar 2017
  Wiggle arrangerar cykelevenemang över hela världen, från Australien till Storbritannien. På den här sidan har vi samlat våra guider som tagits fram för att göra ditt cykeläventyr så njutbart som möjligt. Ta en titt här nedan: Wiggles checklista för motionslopp Det kan vara lite av ett projekt att få allt redo inför ett cykellopp. Därför har vi...

Sidor