• Guider
  dhb:s Merino-sortiment
  05 dec 2017
  dhb:s helt nya Merino-kollektion har landat, vilket har skapat en hel del uppståndelse på Wiggle-kontoret och bland de som har haft tur nog att se kollektionen innan den släpps.
 • Guider
  Vitus cykelcross-kollektion 2018
  26 okt 2017
  Låt oss introducera den nya cykelcross-kollektionen från Vitus. Du kommer garanterat att hitta cykelcrossmaskinen, vinterracercykeln, pendlingscykeln för alla säsonger och cykeln för dina graveläventyr. Med din cykelcross kommer du att ha riktigt kul i alla typer av väderförhållanden.
 • Guider
  Köpguide: Cykelhjälmar från dhb
  14 sep 2017
  dhb har utvecklat ett urval av hjälmar som erbjuder egenskaper som passar en mängd olika behov. Vare sig du cyklar på landsväg, stigar eller behöver en praktisk hjälm för pendling har kollektionen någonting för just dig. Aeron Racerhjälm dhb har jobbat i samarbete med det Italienska top-märket Kask för att skapa Racerhjälmen Aeron. I storlek...
 • Guider
  Köpguide för dhb cykelskor
  29 aug 2017
  dhb presenterar stolt lanseringen av deras helt nya kollektion av cykelskor. Ett åt av intensiv utveckling har resulterat i en förfinad skokollektion för landsväg, mountainbike och triathlon. Här är en praktisk guide till var och en av de nya modellerna.
 • Guider
  Cyclists riding along a main country road
  20 mar 2017
  Wiggle arrangerar cykelevenemang över hela världen, från Australien till Storbritannien. På den här sidan har vi samlat våra guider som tagits fram för att göra ditt cykeläventyr så njutbart som möjligt. Ta en titt här nedan: Wiggles checklista för motionslopp Det kan vara lite av ett projekt att få allt redo inför ett cykellopp. Därför har vi...
 • Guider
  A cyclist from a race team which is sposored by Mulebar in action
  03 mar 2017
  MuleBar hade inte kunnat grundas utan en passion för att ta fram de allra bästa sportnäringsprodukterna från de allra bästa, naturliga ingredienserna. Alla som jobbar hos MuleBar älskar att äta riktig mat från äkta ingredienser och de hoppas att alla deras produkter genomsyras av detta. Ge din kropp ett övertag. De anser att ju närmare en...
 • Guider
  Kask Protone Road Helmet
  03 mar 2017
  Racerhjälmen Kask väger ynka 230 g och har försetts med 3D Dry-vaddering som har en öppen cellkonstruktion i flera lager för att du ska känna dig bekväm. Dessutom är den inre vadderingen löstagbar och tillverkad av CoolMax®-material.
 • Guider
  Vilka kosttillskott är bäst för cyklister?
  28 feb 2017 / Tim Wiggins
  Sportnäring kan vara ett minfält, både för amatörer och proffs. I den här guiden kan du läsa om vilka kosttillskott som kan hjälpa cyklister på traven, vilka tillskott som kan hjälpa dig cykla snabbare och även återhämta dig snabbare.
 • Guider
  image of Sportive riders in countryside
  20 feb 2017
  Att delta i ett cykelevenemang, ett s.k. sportive, är ett utmärkt sätt att utforska ett nytt område på, samtidigt som du är helt säker med evenemangspersonal och andra deltagare runt omkring dig.
 • Guider
  Vitus Road Bike Buying Guide
  07 feb 2017
  I den här guiden går vi igenom Vitus racercyklar och delar upp dem i de 4 distinkta modeller de kommer i, så att det blir enklare för dig att välja rätt cykel.

Sidor