• Instruktioner och tips
  Optimera ditt koffeinintag för sport – med kaffe från TrueStart
  17 feb 2017
  Vi vet nog alla att koffein kan vara prestationshöjande, särskilt om du ägnar dig åt uthållighetssporter. Det kan hjälpa dig att piggna till och bli mer alert. Fast, vilken mängd koffein är optimal för att du ska kunna prestera bättre? Och när bör du inta koffeinet för träning för bästa effekt? Vi pratade med TrueStart, tillverkarna av sportkaffe, för att ta reda på svaren.
 • Instruktioner och tips
  cycling motivation guide
  23 jan 2017
  Vi kan nog alla känna igen oss i följande scenario. Det är en regnig tisdagkväll och vi ställer oss frågan ”ett pass på trainern eller sjunka ner i TV-soffan”? Ibland kan en knuff i rätt riktning vara allt man behöver för att se till att man behåller grundkonditionen under årets märkaste och kallaste dagar. Uthållighetscyklisten Jason...
 • Instruktioner och tips
  Hur du får din partner att älska cykling
  23 jan 2017
  Att dela cykelpassionen med sin partner kan vara en helt fantastisk upplevelse. Om du dock är i början av resan och din hjärtevän inte cyklar ännu finns det ett par potentiella fallgropar att akta sig för...
 • Instruktioner och tips
  tubeless bike tyres guide
  30 dec 2016
  Slanglösa däck har en mängd fördelar. Så många faktiskt att vi t.o.m skrivit en blogg om dem här . Många cyklister är dock rädda för att dumpa slangarna, så vi tänkte att vi skulle slänga ihop en guide åt er så att ni får se hur enkelt det faktiskt är! Fördelarna med slanglösa däck Först och främst, låt oss påminna er om fördelarna med att köra...
 • Instruktioner och tips
  image of SKS raceblades
  03 nov 2016
  I den här guiden har vi valt ut de bästa stänkskärmarna som Wiggle har i sitt utbud: SKS RaceBlade (långa), och för att det ska vara så lätt som möjligt för dig att montera dem så har vi skapat instruktioner steg för steg med tillhörande foton. Det är bara för dig att följa dem.
 • Instruktioner och tips
  Hur man packar cykeltransportväskan Scicon AeroComfort MTB 2.0 TSA
  05 jul 2016
  Att flyga med sin mountainbike borde inte vara så svårt. Du ska inte behöva få ont i axlarna eller riskera att skada cykeln. I själva verket avgörs det till stor del av vilken cykelväska du väljer. Om du ska transportera en mountainbike är Scicon AeroComfort MTB ett utmärkt val. Enkel nedpackning av alla mountainbikes Cykelväskan Scicon...
 • Instruktioner och tips
  Science in Sports sportnäringsguide för cykling
  23 jun 2016
  Oavsett om du cyklar för att hålla dig i form eller för att tävla bör du inte låta dina ansträngningar gå till spillo genom att ha en dålig näringsstrategi. Din sportnäring avgör hur du presterar i sadeln – gör det rätt och du kan hantera trötthetskänslor, anpassa dig och höja prestationsförmågan. I den här guiden får vi några riktigt bra tips från Science in Sport som berättar om hur de har hjälpt till att ge näring åt cykellag såsom Team Sky.
 • Instruktioner och tips
  Guide till 2016 års Tour de France-team
  08 jun 2016
  Berg och tempolopp, spurter och utbrytningar – nu är den äntligen här: Touren! I den här guiden tar vi en titt på topplagen inför 2016 års Tour de France. Vem tror du tar hem den eftertraktade lagsegern?
 • Instruktioner och tips
  Dämpade framgaffeln RockShox Pike
  25 maj 2016
  Det finns en rad tips och trix som ser till att dina framgafflar håller sig i god form så länge som möjligt. Jason har varit snäll och delat med sig av några av sina bästa knep här nedan.
 • Instruktioner och tips
  High5 off-season weight maintenance guide
  29 okt 2015
  Hur håller man vikten bäst under vintersäsongen? Våra vänner från High5 har satt samman den här guiden för att hjälpa dig på traven.

Sidor