Publicerat inom Cycle och taggat nybörjare
en man på en pendlingscykel

Om du inte är helt van vid det här med att fara runt på två hjul finns det flera Wiggle-guider som kan göra det lite enklare att förstå sig på. Oavsett om du har begränsad kunskap kring cykeljargongen eller behöver veta vilka tillbehör du behöver köpa eller vilka kläder man ska ha på sig finns vi här med goda råd.

Köpguide för cyklar

"Vilken cykel ska jag skaffa?" Vi är många som har ställt den här frågan till oss själva. Vår köpguide för cyklar hjälper dig på traven när du ska köpa nästa cykel!

Köpguide för cyklar

Nybörjarguide för köp av racercykel

Om du bestämt dig för att det är en racercykel du vill ha finns det ett par saker som det kan vara bra att veta angående vilka sorters racercyklar det finns på marknaden innan du gör ditt val.

Nybörjarguide för racercyklar

MTB-måsten för nybörjare

Vi har skapat den här guiden för nybörjare som ska ge sig ut på sitt första mountainbike-äventyr. Den informerar dig om vilka prylar du alltid bör ha med dig i ryggsäcken innan du tar dig an stigarna på allvar.

MTB-måsten för nybörjaren

Guide till cykeljargong

Cykelvärlden kan ibland vara förvirrande med alla delar och komponenter. Vi har alla stött på termer som är lite luriga att förstå sig på. Här har vi sammanställt en lista med några vanliga tekniska ord och dess förklaringar.

Guide till cykeljargong

Guider till cykelkläder

Ta en titt på våra fantastiska guider till cykelkläder. Oavsett om du är cyklist eller triathlet kan den här listan med guider hjälpa dig få ut så mycket som möjligt av slantarna i cykelklädesbudgeten. Från skoöverdrag till jackor - läs mer via länken nedan.

Klädguider