Publicerat inom Cycle
Image of cycle racers in desert

På den här sidan har vi samlat några guider som kan hjälpa dig med din träning. Du får tips på trainers för inomhusträning, lite info om hur du kan träna med kraft samt råd om vilken cykeldator med GPS du ska välja för att ta träningen till nästa nivå. Klicka in på den guide som tilltalar dig mest: 

 

Köpguide till trainers

När vädret är mörkt och ruggigt och du inte känner för att cykla utomhus är det smidigt att ha en trainer. Den gör det möjligt att klara av träningspassen inomhus istället. I vår guide tar vi upp flera olika modeller och vad du ska hålla utkik efter när du är på jakt efter en. 

Köpguide till trainers

 

Cykeldatorer med GPS

Cykeldatorer med GPS kan förbättra din träningsupplevelse avsevärt. Den data du samlar på dig gör det möjligt att hålla koll på hur mycket tid du tillbringar på cykeln och hur träningen fortskrider. GPS-datorer med inbyggda kartor ger dig dessutom möjlighet att upptäcka nya rutter.

Cykeldatorer med GPS

 

Träningsguider – Träna med kraft

Att träna med kraft är väldigt användbart. I denna serie på tre delar berättar vi mer om varför du bör träna med kraft och ger dig exemple på träningspass du kan genomföra antingen ute på vägarna eller inomhus på din trainer. 

Träna med kraft