Publicerat inom Cycle och taggat dhb, wiggle-high5, damcykling

På dhb gillar vi inte problem – vi föredrar lösningar. Vår avdelning för produktutveckling upptäckte ett problem som alla damcyklister stöter på under långa cykelturer: kisspausen. Vi hade identifierat problemet, nu återstod att finna lösningen!

Det är inget fel på vanliga bib-shorts, men ett problem är att deras säkra, bekväma passform innebär en utmaning för dig som vill uträtta naturbehoven, och detta gäller alldeles särskilt för kvinnor. Ju snabbare och smidigare du kan lätta på behoven, desto bättre. Vi har kommit på lösningen, som du hittar i dhb Aeron Halterneck-bibsen för kvinnor!

dhb-Halterneck-Bib-Shorts

Banbrytande, stretchigt halterneck-band

dhb Halterneck-shortsen är lösningen. De gör att du inte behöver ta av dig jackan och tröjan mitt under cykelfärden bara för att kissa. Designen består av Miti®-material för halterneck-bandet, och tack vare de fantastiskt stretchiga egenskaperna kan du dra ner shortsen utan att ta av dig själva bandet! Betydligt mer bekvämt och diskret. Ibland är de enkla lösningarna de bästa, och vi är övertygande om att halterneck-shortsen sätter en ny standard i branschen.

dhb Halterneck Bib Shorts

dhb-Halterneck-Shorts

dhb-Halterneck-Shorts

Testat av Wiggle High5-laget

Den finns inget bättre ställe att testa nya innovationer på än i proffsklungan. Dessa shorts har tagits fram i nära samarbete med Wiggle High5-laget för att få deras elitperspektiv. Såhär sade lagets ägare och ledare, Rochelle Gilmore: ”Vi tror att de [dhb Aeron halterneck-shortsen] är helt banbrytande inom damcyklingen. Inte bara är de stöttande och superbekväma, utan laget kommer få en enorm fördel av halterneck-konstruktionen under längre tävlingar och etapper, tack vare att det går snabbt och lätt att stanna till vid diket. Shortsen är verkligen nyskapande.” Det låter som att de funkar!

Även om hängslena har förändrats har vi behållit våra bästsäljande och topprankade Aeron Race- och Aeron Pro-shorts för resten av konstruktionen. De förstklassiga, italienska materialen och den berömda CyTech Elastic Interface-sätesdynan gör att dessa shorts helt klart kommer vara bekväma under många timmar i sadeln.

Du kan ta reda på mer om den imponerande teknologi som använts för att skapa shortsen genom att kika på klippet nedan: