Publicerat inom Cycle

Zipps hjul är framtagna med ett enda syfte: att göra dig ännu snabbare! Deras senaste NSW-serie är ännu ett steg i den riktningen.  

NSW står för New Speed Weaponry och innefattar de senaste och bästa produkterna från det amerikanska varumärket. Inom NSW-serien har Zipp skapat riktiga kvalitetsprodukter med hjälp av de mest avancerade teknologierna hittills. Deras nya och innovativa sätt att tänka på har lett till revolutionerande idéer som sedan testats, förfinats och tillverkats i fabriken i Indianapolis.

Här nedan får du se vad som ingår i den fantastiska NSW-serien från Zipp och kan upptäcka vilket hjulset som skulle passa just dig bäst. 

 

ZIPP 454 NSW Kanttrådshjul i kolfiber

Avsevärt snabbare design med en framåtsträvande natur. Det här är en föraning om vad som komma skall.

 

ZIPP 202 NSW Kanttrådshjul i kolfiber

Bli snabb uppför och ännu snabbare nedför med detta ultimata hjulset. Låt oss presentera 202 NSW: den nya King of the Mountain.

Kolla in Zipp 202 NSW hos Wiggle

 

ZIPP 303 NSW Kanttrådshjul i kolfiber

ZIPP 303 NSW Carbon Clincher

Tillräckligt lätt för stigningar men robust nog att briljera i kullerstensklassikerna. 303 NSW är framtaget med ett enda syfte: att vara snabbt, överallt!

Kolla in Zipp 303 NSW hos Wiggle

 

ZIPP 404 NSW Kanttrådshjulset i kolfiber

Avancerad aerodynamik för bättre stabilitet vid korsvind samt det exklusiva Cognition-navet minskar luftmotståndet och gör 404 NSW till världens snabbaste hjulset som klarar allt.

Kolla in Zipp 404 NSW hos Wiggle

 

Zipp 808 NSW Kanttrådshjul i kolfiber

Zipp 808 NSW är det första hjulsetet i serien och erbjuder en ny fälgprofil med bättre aerodynamik, mindre kraft från sidorna samt det nya Cognition-navet som ger ökad hållbarhet och mindre luftmotstånd.

Kolla in Zipp 808 NSW hos Wiggle

 

"Zipp NSW är i princip det mest avancerade som vi har att erbjuda just nu." Michael Hall – Chef för utvecklingsarbetet hos Zipp