Publicerat inom Run
reflekterande löparkollektion från dhb

För de flesta av oss innebär vinterträningen att springa i mörker. Även om vi inte kan hjälpa dig med viljestyrkan under dessa löpturer under nattsvart himmel kan vi ge dig några tips på utrustning. I den här guiden tar vi en titt på dhb:s reflekterande löparkollektion, vilket kommer göra det säkrare för dig ute på gatorna.

När du behöver mer än fluorescerande kläder

Oavsett om du springer på trafikerade stadsgator, lugna cykelvägar på landet eller något däremellan, så är det alltid viktigt att synas. Fluorescerande kläder spelar en stor roll här, men när det är kolsvart ute förlorar även dessa kläder sin effekt.

Det du verkligen behöver då är reflexer. 

Reflekterande löparjacka från dhb

Reflexmönstret på den här reflekterande jackan från dhb gör att du syns ordentligt när ljuset från strålkastarna eller gatlyktorna landar på dig.

Men oroa dig inte: du kommer inte lysa som en fyr hela tiden. I dagsljus har jackans tryck en diskret design, så den är tillräckligt mångsidig för att fungera som ett extra lager när det är kallt ute.

Jackan har även en lätt polyuretan-beläggning som gör den vattenavvisande, och den är även superkompakt och kan packas ner i sin egen ficka.

Det här är ett fantastiskt plagg, som bjuder på både komfort och säkerhet.

Reflekterande löpartights och accessoarer från dhb

Om du vill ha ännu fler reflexer kan du matcha jackan med dhb:s reflekterande löpartights. Reflexmönstret har med avsikt placerats ut så att dina mest synliga delar lyser upp.

För extra reflexgrädde på moset kan du värma huvud och öron med detta pannband från dhb, som har en reflekterande panel på baksidan för extra synlighet.


Med dhb:s reflekterande löparutbud är säkerheten och komforten säkrad under vinterns löpning!

dhb run reflective range women running on a dark night reflective kit