Publicerat inom Cycle och taggat dhb

dhb har utvecklat ett urval av hjälmar som erbjuder egenskaper som passar en mängd olika behov. Vare sig du cyklar på landsväg, stigar eller behöver en praktisk hjälm för pendling har kollektionen någonting för just dig.

 

Aeron Racerhjälm

dhb har jobbat i samarbete med det Italienska top-märket Kask för att skapa Racerhjälmen Aeron.

I storlek mediun väger hjälmen endast 265 gram, vilket gör att den har hög prestanda vid åkning i tuffa förhållanden.

Hjälmens 24 ventileringshål håller dig riktigt sval – precis vad den som cyklar dagligen behöver för att känna sig riktigt bekväm.

Den unika 'Up 'N' Down'-justeringen ger en perfekt passform för många olika huvudformer. Allt du behöver göra är att hålla i bakstycket på hjälmen och säkra passformen genom att snurra på den justerbara ratten.

Passformen är fantastisk”, säger Kirsty, Marknadschef på dhb. ”Den sitter riktigt stadigt och eftersom den är så justerbar kan jag enkelt ha på mig keps eller ha hästsvans om jag vill det”.

Jag har cyklat 160 km i den och det har gått jättebra – den funkar perfekt” säger Kirsty. ”Eftersom den har riktigt bra ventilation känner man knappt att man har den på. Den känns sval, och då kan jag fokusera på mitt nästa Strava-segment!

Eftersom hjälmarna är producerade i samarbete med Kask är varje hjälm handgjord i deras tillverkningsanläggning i Italien.

 

 

R2.0 Racerhjälm

R2.0-hjälmen är en ventilerande racerhjälm med kompakt profil som utvecklats i samarbete med experter.

Snurrhjulet på baksidan av hjälmen gör att du kan justera passformen så att den känns säker och bekväm kilometer efter kilometer.

21 ventilationsöppningar hjälper till att hålla ditt huvud svalt och detta gör R2.0 till den perfekta hjälmen för varma dagar eller cykling i högt tempo. Den har även en antibakteriell vaddering som är lätt att ta av och tvätta så att du kan hålla hjälmen fräsch.

Team Wiggle-åkaren Leigh har använt R2.0-hjälmen på vid många olika typer av cykling. ”Den har alla egenskaper man förväntar sig av en modern hjälm. Den är snygg, justerbar, har bra ventilation och dessutom är den lätt” säger han. ”Den är perfekt som en all-round, allt-i-ett-hjälm. Den passar till allt från träning till pendling till racing.

 

 

C1.0 Crossover Hjälm

Den perfekta all-round-hjälmen. C1.0 Crossover är riktigt mångsidig.

Det avtagbara visiret gör att den passar perfekt för både mountainbikeåkning i backarna på helgen och som snabb pendlingshjälm på vardagarna. Hjälmen använder samma justerbara snurrhjul som R2.0, vilket gör att passformen är både skräddarsydd och säker.

Andy, anställd på Team Wiggle recenserar C1.0 så här: ”Även om man känner att hjälmen sitter lågt och täcker hela huvudet passar mina solglasögon perfekt under den. Det känns inte som att hjälmen är i vägen.

19 ventilationsöppningar håller dig sval under längre, varmare åkturer.  Hjälmen har Coolmax™-vaddering som leder bort svett och fukt.

 

 

Finns i många olika färger för dig som vill komplettera din favoritutrustning eller stå ut i mängden. Hjälmarna från dhb erbjuder mångsidighet, lätthet och komfort – allt detta av hög kvalitet till ett jättebra pris.