Publicerat inom Cycle
cycling base layer buying advice

Underställsplagg är basen i många cyklisters garderober – de håller dig sval och torr på sommaren och varm och torr under vintern. Detta ”basplagg” kan vara skillnaden mellan ett nytt personbästa eller ej.

Att använda ett underställ när du cyklar gör att du kan tackla alla förhållanden. dhb har noggrant utvecklat, testat och regelbundet cyklat i en omfattande kollektion för att ge dig bästa möjliga prestanda i alla sorters förhållanden.

Allt från meshmaterial för varma, soliga dagar till merinoull blandat med revolutionerande 37.5-teknologi för kalla väderförhållanden.

 

Underställ för varmt väder

dhb Lightweight Mesh Ärmlös underställströja - Herr är perfekt att använda i varmare förhållanden. Den är utmärkt om du är ute efter ett plagg som leder bort svett från huden och ut genom materialet där fukten kan avdunsta.

Ett annat alternativ är dhb Lightweight Merino Kortärmad underställströja (M_120) - Herr (också tillgänglig som dhb Lightweight Merino Kortärmad underställströja (M_120) - Dam; ett fantastiskt plagg som hjälper till att reglera din temperatur för att hålla dig bekväm.

Har du någonsin undrat vad numret bredvid M:et står för, t.ex. ”120”? Detta nummer hänvisar till materialets vikt i gram per kvadratmeter. 120 är ett lätt alternativ, vilket gör det perfekt för sommarväder.

dhb M120 Merino Base Layer

 

Underställ för kallt väder

Merinoull är ett utmärkt naturligt material med egenskaper som passar många olika förhållanden – det fungerar särskilt bra i kalla förhållanden.

dhb använder merinoull från Australien och det är garanterat att det kommer till oss från en pålitlig leverantör som är engagerad i djurens välfärd.

För växlande väder, eller de tillfällen när M_120 inte riktigt räcker till, kan du uppgradera till de tjockare alternativen dhb Merino Kortärmad underställströja (M_150) - Herr och dhb Merino Kortärmad underställströja (M_150) - Dam. Detta medellätta underställsplagg presterar på ungefär samma sätt som M_120, men har en tjockare, tyngre väv som håller kylan borta från huden under kalla, tidiga vårdagar eller sena höstdagar.

När vintern har börjat rulla in och det blir allt kallare håller dhb Merino Kortärmad underställströja (M_200) - Herr och dhb Merino Kortärmad underställströja (M_200) - Dam dig varm tack vare den tjockare väven som isolerar bättre. De gör att du fortfarande kan ta dig ut i det fria och cykla, oavsett väder.

De slutliga underställsplaggen i vinterkollektionen är dhb Aeron Merino Långärmad underställströja (M_37.5) - Herr och dhb Aeron Merino Långärmad underställströja (M_37.5) - Dam. Dessa har försetts med 37.5-teknologi – en uppenbarelse inom materialteknologi för sportkläder. 37.5-teknologin bäddar in partiklar som aktivt svarar på kroppsvärme när du cyklar och som suger upp och leder bort fukt i materialet. Resultatet? Din temperatur hålls på 37,5 grader så att du kan fortsätta prestera. dhb var ett av de första märkena som införlivade 37.5-teknologin i ett underställsplagg av merinoull. Vi tror att det här är början på ett nytt, spännande kapitel för cykelkläder. Du hittar också teknologin i vår innovativa Aeron Storm-jacka.

dhb m150 merino base layer

 

dhb är beslutna på att få dig att fortsätta cykla så att du kan hålla på med det du älskar. Från varma, härliga sommarturer till frostiga morgonturer på väg till jobbet – kollektionen innehåller underställsplagg för alla tillfällen, som alltid är redo att prestera.

Om författaren

Bild för Sandra Nordstrom
Sandra Nordström
Publicerad den: 27 feb 2018