Publicerat inom Cycle och taggat önskelista, barncyklar
Christmas gift list: Kids bikes

Wiggles tomtenissar har jobbat övertid för att du ska få ta del av den här önskelistan med barncyklar. Så varför ska man köpa en cykel till sin minsting därhemma? Jo, för att dela med sig av glädjen, så klart! Och finns det något bättre sätt att göda ditt barns fantasi än med en första cykel?


Wiggles marknadsföringschef och cykelguru, Steve Kitchin, minns tillbaka till barndomen då en BMX förändrade hans unga liv för alltid:

"Julen 1981 – jag minns det så väl. Det enda jag ville ha var en BMX. Och där stod den – en Redline Comp, vit ram med röda och svarta loggor, Elina Lightning Bolt-sadel, Dia-Compe MX 1000-bromsar och röda Skyway Tuff-hjul. Det var min första BMX. Med den cykeln gick jag från att träna lätta tricks med mina vänner till att öppna dörren för nationella tävlingar.”

”Därefter följde mountainbikens knottriga däck med växlar som kan klättra uppför allt från himmel till jord och det tog inte lång tid innan jag tävlade i downhill med skivbroms och heldämpning. Sedan var det racercykeln som tog mig längre och snabbare än jag någonsin kunnat föreställa mig. 34 års cykling har gjort mitt garage fullpackat med cyklar av alla slag och varenda en har en historia bakom sig som får mig att le. Men ingen av dem är lika minnesvärd som Redline-cykeln som dök upp på julaftonsmorgonen.”

Verenti Twenty Barncykel

Barncykeln Verenti Twenty är den perfekta 20-tummaren för ditt barn. Den har en lätt ram i legering, lätthanterlig geometri samt en 7-växlad drivlina från Shimano. Twenty är en cool liten cykel som är framtagen för att öka ditt barns självförtroende och förbättra deras cyklingsegenskaper. 

 

Charge Cooker 24 Barncykel 

Barncykeln  Charge Cooker 24 har en aluminiumram, 7-växlad drivlina från Shimano samt skivbromsar. Det är allt ditt barn behöver för att bränna på över stigarna med lätthet. 

Early Rider Road Runner Balanscykel (14 tum)

Balanscykeln Early Rider Road runner (14 tum) är en balanscykel med bockstyre som mycket väl kan vara första steget mot en karriär inom landsvägscykling. Den lätta ramen i legering, luftfyllda hjul samt bockstyret gör denna cykel till en riktigt fin liten racermaskin. 

Kona Makena Barncykel (2017) 

Barncykeln Kona Makena är helt suverän när det gäller attn flyga fram över stigarna och hålla jämna steg med mamma och pappa. Den lätta ramen i legering tillsammans med den 7-växlade drivlinan gör att ditt barn kan dra fram över terrängen enkelt och bekvämt. 

 

Bobbin Gingersnap Barncykel (20 tum, Pale Mint)

Bobbin Gingersnap i mintgrön är en klassisk cykel med böjd ram som levereras med en 7-delad drivlina från Shimano samt den bekväma Bobbin-sadeln med fjädring.
Bobbin Gingersnap 20" (Pale Mint)