Publicerat inom Cycle och taggat önskelista, handskar, accessoarer
Christmas gift list: Cycling gloves

Oj oj oj, det börjar bli rätt kallt där ute, inte sant? Om du funderar på att köpa något speciellt till någon du håller kär, varför inte ge dem ett par cykelhandskar i år?

Ett nytt par handskar av hög kvalitet kan göra en ENORM skillnad för humöret och resultaten när du är ute och cyklar under årets kallare månader. Wiggles egna små nissar har farit omkring och letat fram de absolut bästa cykelhandskarna för dig att välja bland.

Först måste vi dock varna dig. Det är lätt hänt, när du läser igenom våra julklappstips, att du känner dig frestad att köpa något till dig själv också. Om detta skulle ske så beror det antagligen på att du behöver ett par nya cykelhandskar i ditt liv så det är lika bra att du slår till. Alltså, ingen anledning att få dåligt samvete. 

GripGrab Exclusive Hi Vis Hurricane Cykelhandskar

Dessa handskar är perfekta för användning under flera säsonger då de är tillverkade av vattentäta och lätta material med god andningsförmåga. De passar bra vid våta och blåsiga förhållanden och erbjuder god isolering samt utmärkt passform och grepp. 

GripGrab Exclusive Hi Vis Hurricane Gloves

Castelli Cromo Cykelhandskar - Dam

Dessa cykelhandskar särskilt framtagna för kvinnor är lätta och erbjuder god isolering för kalla och blåsiga dagar. Castelli har använts sig av windstopper-material vid tillverkningen och smart foder som håller dina händer extra varma nu i vinter.Castelli Women's Cromo Gloves

SealSkinz DragonEye Vattentäta cykelhandskar

Dessa handskar har en låg profil och tight passform och passar perfekt för en mängd olika aktiviteter tack vare att de är tillverkade i ett riktigt slitstarkt material.

SealSkinz DragonEye Waterproof Gloves

Gore Bike Wear Power Windstopper Softshell Cykelhandskar

Detta är ett par av Wiggles populäraste cykelhandskar! De är otroligt mångsidiga så de passar perfekt för en mängd olika aktiviteter, och tack vare windstopper-materialet så skyddas du mot både väder och vind.
Gore Bike Wear Power Windstopper Softshell Gloves

dhb Vindtäta cykelhandskar

Dessa cykelhandskar har en läcker design och har tekniska och temperaturreglerande egenskaper liksom vindtäta paneler. Andra egenskaper inkluderar en skumvadderad handflata för ökad komfort samt en absorberande torkyta på tummens utsida. dhb Long Finger Windproof Cycling Gloves