Publicerat inom Cycle och taggat önskelista, underställ
Christmas gift list: Base layers

Har du slut på julklappsinspiration när det gäller vad du ska köpa till din andra hälft? Oroa dig inte, vi vet precis vad du kan hitta på. Lösningen på alla julklappsdilemman stavas nämligen UNDERSTÄLL!

Man kan helt enkelt inte ha för många underställ. Det är ovärderliga plagg som varje cyklist eller löpare måste ha i sin garderob. Wiggles nissar har farit runt och samlat in några riktigt bra rekommendationer just för dig. Ta en titt här nedan. 

dhb Merino M_200 Långärmad underställströja - Herr

Denna varma och superbekväma underställströja i fin merinoull ger effektiv isolering och naturliga, tekniska egenskaper i kallt väder. 

dhb Merino Long Sleeve Base Layer M_200

Craft Be Active Extreme Långärmad underställströja - Herr

Denna underställströja har tagits fram för att hålla dig torr och fräsch vid träning i kallt väder. De avancerade materialteknologierna ser till att du känner dig torrare, lättare, fräschare och bekvämare. 

Craft Be Active Extreme Long Sleeve Base Layer

Castelli Flanders Långärmad underställströja - Herr

Den här underställströjan är tillverkad i material med väldigt god andningsförmåga samt 4-vägsstretch. Men vad innebär då det? Jo, du kan ge dig ut och cykla och förbli varm, torr och lycklig!  

Castelli Flanders Long Sleeve Base Layer

Biotex Powerflex Warm Långärmad underställströja

Denna underställströja från Biotex är perfekt för vintersäsongen. Den har en innovativ och sömlös design som erbjuder otrolig rörelsefrihet och komfort. Testa själv så får du se! 

Biotex Powerflex Warm Long Sleeve Base Layer

Craft Active Extreme CN Långärmad underställströja - Dam

Det här är en underställströja som är riktigt elastisk och har en ergonomisk passform. Dessutom har den enastående temperaturreglerande egenskaper så att du håller dig varm och bekväm vid både kallt och lite mildare väder.

Craft Women's Active Extreme CN Long Sleeve Base Layer

 

Dhb M_200 Underställströja i merinoull – Dam

En riktigt tunn underställströja men som håller värmen ordentligt tack vare konstruktionen i merinoull. Den har dessutom lukthämmande egenskaper och är sydd med flatlocksömmar för att förhindra uppkomsten av skav och irritation.