• Träningsguider
  Stretcha med Soul Sisters!
  06 mar 2018
  Dynamisk stretching är otroligt bra för löpare eftersom det hjälper till att minska risken för skador. Dynamisk stretching är dessutom ett superbra sätt att värma upp på innan löprundan. Genom att stretcha hjälper du kroppen att pumpa syrerikt blod till musklerna så att de är redo för träningspasset. Vi träffade Instagramprofilerna Soul Sisters...
 • Guider
  Så hittar du rätt löpartights/byxor för dig
  06 mar 2018
  Behöver du tights, byxor eller shorts? Vill du har kompression? Vilken längd? Alla olika valmöjligheter kan göra det otroligt svårt, och att hitta rätt är otroligt viktigt för att du ska kunna prestera på topp och känna dig självsäker under löprundan. I denna guide försöker vi att svara på de frågor du har och hjälpa dig att göra rätt val så att du kan ta dig ut på vägarna eller stigarna i alla väder.
 • Guider
  Wiggle's complete gym nutrition guide
  05 mar 2018
  När borde jag få i mig protein? Vad är kreatin bra för? Vad är BCAA? Varför använder folk på mitt gym magnesiumtillskott? I vår guide får du svar på alla dina frågor om tillskott.
 • Guider
  Enastående high-viz-jackor för vinterlöpning
  28 feb 2018 / Sandra Nordström
  Motivation till att fortsätta springa genom hela vintern är inte allt – du behöver också rätt löparkit, vilket betyder en hel del reflekterande plagg.
 • Träningsguider
  Koffein - bränsle åt din träning
  20 feb 2018 / Sandra Nordström
  Glutenfria, veganska, paleo och råa – proteinbarsen från The Primal Pantry är perfekta för träning. Här förklarar de varför deras Double-Espresso-bars ger din träning en extra boost. Att använda koffein som bränsle för sin träning börjar bli allt populärare hos både idrottare och fitnessentusiaster. Varierande mängder koffein kan hjälpa till...
 • Träningsguider
  HIIT the gym - högintensiv intervallträning
  06 sep 2017
  High Intensity Interval Training (HIIT) har blivit ett av de hetaste sätten att träna på. Det finns en anledning till detta: HIIT ger resultat.
 • Träningsguider
  Hur du kan ta din träningsrutin till nästa steg med crosstraining
  02 aug 2017
  Crosstraining är perfekt för att förbättra din fitnessnivå och prestanda i din favoritsport över lag så att du kan bli större, bättre och snabbare!
 • Träningsguider
  Träning, fitness och sportnäring
  31 jul 2017
  Arsene Wenger introducerar broccoli. Lynn Swann pratar om balettlektioner. Michell Smith lyfter tyngder. Team Sky och deras optimerade näringsplaner. Usain Bolt gör pilates. Steve Nash och hans sömnrutiner. Förbättringar av prestanda inom sportvärldens historia går hand i hand med framsteg inom sportnäring, träning, teknik och utrustning. Här hos...
 • Guider
  High5 Zero Electrolyte Drink image
  08 mar 2017
  Elektrolyttabletterna High5 Zero är en av bästsäljarna hos Wiggle. Kolla in den här guiden från High5 för att lära dig mer om varför just denna sportdryck är så bra. Vad är elektrolyttabletten High5 Zero? High5 Zero är alltså en tablett som du lägger i ett glas vatten för att skapa en sportdryck som är nästintill fri från kalorier och innehåller...
 • Instruktioner och tips
  image of man running during summer
  22 feb 2017
  När vi närmar oss juli/augusti har du sannolikt lagt många mil bakom dig ute på landsvägarna och kanske även hunnit med den tävling som var ditt mål för säsongen.

Sidor