• Träningsguider
  HIIT the gym - högintensiv intervallträning
  06 sep 2017
  High Intensity Interval Training (HIIT) har blivit ett av de hetaste sätten att träna på. Det finns en anledning till detta: HIIT ger resultat.
 • Träningsguider
  Hur du kan ta din träningsrutin till nästa steg med crosstraining
  02 aug 2017
  Crosstraining är perfekt för att förbättra din fitnessnivå och prestanda i din favoritsport över lag så att du kan bli större, bättre och snabbare!
 • Träningsguider
  Träning, fitness och sportnäring
  31 jul 2017
  Arsene Wenger introducerar broccoli. Lynn Swann pratar om balettlektioner. Michell Smith lyfter tyngder. Team Sky och deras optimerade näringsplaner. Usain Bolt gör pilates. Steve Nash och hans sömnrutiner. Förbättringar av prestanda inom sportvärldens historia går hand i hand med framsteg inom sportnäring, träning, teknik och utrustning. Här hos...
 • Träningsguider
  Fördelarna med att lägga till löpning på asfalt i din träningsplan för terränglöpning
  29 jun 2016
  I denna korta guide tar vi oss en titt på de märkbara fördelar som följer av att lägga till löprundor på asfalt i din träningsplan ifall du i normala fall är mer av en terränglöpare. Här får ni lite tips från experterna hos Salomon Running.
 • Träningsguider
  Fråga ASICS: Behöver du ändra inställning till löpträningen i sommar?
  08 jun 2016
  Vi har pratat med ASICS i syfte att ge dig några snabba lösningar på de mest typiska irritationsmomenten du kan råka ut för i sommar.
 • Träningsguider
  Salomon: Spring som ett proffs
  13 jan 2016
  Salomons idrottare Killian Jornet delar med sig av några riktigt bra råd i den här träningsguiden. Om du är lite uppskrämd inför din första ultramara är det här guiden du behöver för att få inspiration.
 • Träningsguider
  A guide to CrossFit
  29 okt 2015
  Under de senaste åren har CrossFit® blivit megastort i sportvärlden. Den här guiden är tänkt att besvara några av de vanligaste frågorna om CrossFit som du kan tänkas ha.
 • Träningsguider
  Photo of a group of runners legs
  02 sep 2015
  Etixx nutritions näringsspecialist är här för att ge dig tips inför hösten och vinterns löprundor. Näringstips för din löpträning Kallt, blött, mörkt... ja träning under höst och vinter kan vara kämpigt ibland. Om du är förberedd med sportnäring under årets kallare månader så kan det hjälpa till att hålla dig motiverad och hålla dig frisk och fri...
 • Träningsguider
  Löparträningsguide för nybörjare
  21 maj 2015 / Miss Vanilla
  John Skevington är en erfaren löparcoach (UKA level 3) och mentor för England Atheltics. I den här guiden ger han förslag på en träningsmodell för dig som vill börja springa. Är du kanske en blivande Olympisk mästare? Vem vet, det kanske är dags att ta reda på det! Den här guiden är för dig som har en bakgrund inom träning av något slag, kanske...
 • Träningsguider
  TriggerPoint-träning: Teknikguide för övningar med skumrulle
  19 maj 2015
  Det är ingen hemlighet att skumrullar är ett av de mest effektiva och mångsidiga återhämtnings- och konditionsredskapen som finns. I denna guide diskuterar vi de många fördelarna och förklarar hur några enkla övningar som kan hjälpa dig som cyklist eller löpare går till. Guiden innehåller olika övningar från företaget TP-Therapy och deras...

Sidor