• Guider
  Produkter i fokus: High5 ZERO Vätsketabletter
  07 mar 2017
  High5:s vätsketabletter ZERO är en av Wiggles bäst säljande produkter. Dessa smidiga elektrolyttabletter kan blandas ut i vatten för att ge dig en uppfriskande dryck som hjälper dig bibehålla en god vätskebalans och fyller på med viktiga salter på samma gång. I det här blogginlägget får vi lära oss mer om produkten.
 • Träningsguider
  triathlon-nutrition-strategy
  27 feb 2017
  I den här guiden ger näringsexperter från PowerBar sina bästa tips på hur du återställer vätskebalansen, fyller på med energi och återhämtar dig efter ett triathlon. Bra sportnäring anpassad för just triathlon är grundläggande för framgång och nedan kan du lära dig allt du behöver veta. Varför ska jag använda sportnäring? Triathleter är tuffa och...
 • Instruktioner och tips
  Hur du återhämtar dig på rätt sätt – såhär mycket protein behöver du
  18 jul 2016
  I den här guiden berättar experter ifrån PowerBar om skillnaden mellan olika proteiner och varför det är så viktigt att blanda olika typer av protein vid olika tidpunkter för att hjälpa återhätmningen. Hur mycket protein behöver jag efter träning och vilken sort ska jag välja? Det är tydligt att sortens protein, mängden samt vilken tid du intar...
 • Instruktioner och tips
  O.R.S. Guide till en bättre vätskebalans – Såhär gör du rätt inför nästa triathlon
  18 maj 2016
  I den här guiden får vi tips från experterna hos O.R.S på hur vi kan behålla en optimal vätskebalans under triathlonevenemang.
 • Träningsguider
  image of cyclist drinking from High5 bottle
  19 apr 2016
  Koffein har en lång historia som prestationshöjande inom sportvärlden och man har forskat mycket om dess fysiologiska och mentala effekt under träning. Men varför? Och hur kan du dra nytta av det? High5 berättar mera. Koffein som stimulant Koffein fungerar som stimulant för ditt centrala nervsystem (hjärnan och ryggraden) som sedan reducerar hur...
 • Träningsguider
  Triathlontips för nybörjare på öppet vatten
  14 mar 2016
  I den här guiden ger Speedosina bästa tips till dig som är ny inom triathlon. Det är alltifrån tips för simning på öppet vatten, hur du får till bytena och hur du lägger upp din blockträning. Allt finns här i denna guide fullproppad av info!
 • Träningsguider
  Triathlontips: 7 enkla sätt att få ett starkare simtag
  14 mar 2016
  I den här guiden får vi 7 enkla tips ifrån Speedo så att du kan förbättra ditt simtag och få starkare armar.
 • Träningsguider
  Zone3 Performance: Guide till snabba övergångar
  08 feb 2016
  Övergångarna är något som kan ske instinktivt och oerhört snabbt om du förhåller dig till det på rätt sätt. Förhoppningsvis kommer du att sätta dem efter att ha läst den här guiden.
 • Instruktioner och tips
  Image of Team Wiggle rider Tim Wiggins
  18 jan 2016
  Oavsett om du är cyklist, simmare, distanslöpare eller friidrottare så kommer du förbättra dina prestationer om du lägger till sprintmoment i din träning.
 • Träningsguider
  image of triathlete racing
  21 dec 2015
  Rick Kiddle var en av storbritanniens första triathleter. I den här träningsguiden lägger han upp en träningsstrategi för mer erfarna triathleter som vill förbättra sina prestationer.

Sidor