Publicerat inom Cycle och taggat virtual-fitting-room

Du har länge sökt efter den där underbara, fantastiska cykeltröjan som får alla andra cykeltröjor att blekna i jämförelse och så plötsligt händer det – du får syn på dhb Classic Roubaix  och ingenting kommer någonsin bli som förut. Du väljer vilken färg du vill ha och så har det blivit dags att välja storlek, men... vilken storlek har du egentligen?  

Wiggle har påbörjat ett samarbete med Fits me för att ge dig det bästa virtuella provrum som går att få, allt för att hjälpa dig hitta rätt storlek ifrån början. Läs mer om hur det fungerar nedan.

Välj rätt storlek utan att tveka

Just när det gäller cykelkläder så vet vi att passformen är a och o, och det är därför som vi bestämde oss för att skapa ett virtuellt provrum för våra kunder. Denna fantastiska teknologi ger dig en precis bild av hur passformen är på ett plagg så att du inte längre behöver gissa dig till om jackan eller tröjan kommer sitta bra runt midjan eller inte. Det fixar vår storleksguide åt dig!

Besök vår virtuella storleksguide

Vår virtuella storleksguide finns numera tillgänglig för en mängd olika plagg på vår hemsida. Vi jobbar fortlöpande med att tillhandahålla denna service för fler och fler plagg och vårt mål är givetvis att den ska finnas för varje plagg som säljs hos Wiggle. Allt du behöver göra är att besöka en produktsida, välja vilken färg du vill ha på plagget och därefter klicka på knappen “rekommendera storlek”. Notera att tjänsten inte finns tillgänglig för det valda plagget ifall denna knapp inte dyker upp.   

Testa själv vettja!

Testa själv hur busenkelt det är att hitta rätt storlek! Allt du behöver göra är alltså att välja färg på tröjan, klicka på knappen ”rekommendera storlek” på produktsidan här och därefter följa anvisningarna på skärmen. Bra va?