Publicerat inom Cycle och taggat sportnäring

De senaste månaderna har vi tuggat, smaskat och sörplat i oss några av de senaste och bästa produkterna inom sportnäring.

Vi har valt ut våra favoriter bland hundratals gels, bars, drycker och snacks. Här är listan på allt du behöver...

Energibaren

Wiggle Nutrition Energibars

Säg hej till din nya bästis: energibaren från Wiggle Nutrition; en godbit omsluten av silvrigt omslagspapper, fullproppad med havre och frukt. Hur många andra energibars kan klå kakburken vid trefikat? Tänkte väl det! Dessa energibars har tagits fram i samarbete med Team Wiggle med regelbundna smaktester och fokus på att ta fram något som fungerar riktigt bra både under träning och när du har viloperioder.

Energibaren från Wiggle Nutrition finns i 3 smaker (bär, äpple, kokos) med 45 g kolhydrater som mätts upp noga för att hjälpa atleter hålla koll på sitt näringsintag och med havregryn för långvarig energi.

Vår marknadsansvarige för sportnäring: "Jag rekommenderar att du testar kokosvarianten – den påminner om tropiska nätter och är perfekt som en extra humörhöjare i kombination med en energidryck."

Kolla in Wiggle Nutrition Energibars (20 x 60 g), EXKLUSIV hos Wiggle

 

wiggle nutrition energy bars

 

Energigelen

GU Energigel med koffein

GU:s energigel med koffein är den populäraste energigelen i USA och är perfekt om du är en liten gottegris. Precis som namnet antyder så innehåller de extra koffein och ger dig en kick när du behöver det som mest och i en formula som också innehåller aminosyror för ökat fokus och snabbare återhämtning. Energigelsen finns i 7 olika smaker (inklusive Vanilla Bean, Jet Blackberry och Espresso Love). Du kommer kunna unna dig något lyxigt utan att sabba kosthållningen.  

Vår marknadsansvarige för sportnäring: "Dessa energigels har en tjockare konsistens än de flesta gels och är rätt söta, men det är rätt väntat med tanke på de dessertinspirerade smakerna. När annars skulle du ha möjlighet att njuta av en skapelse av choklad och jordnötssmör på cykeln utan att kladda ner dig totalt, t.ex?"

Kolla in GU Energigels med koffein (24 x 32 g) hos Wiggle

Gu Energy Gels

Sportdrycken

High5 Zero Elektrolyttabletter

"Enkel och effektiv vätsketillförsel", är vad Wiggles kunder har att säga om elektrolyttabletterna HIGH5 Zero. Vi är benägna att hålla med och det är därför vi använt dem i mer än 7 år. Det är en välsmakande produkt utan konstigheter och det behändiga röret de kommer i för det enkelt för cyklister, löpare, gymmare och resenärer att alltid ha dem med sig. Med flera olika smaker så är det lätt för alla att hitta något de tycker om. Den nya tropiska smaken för 2016 ger en semesterkänsla och lite extra ooomph till din träning.

Vår marknadsansvarige för sportnäring: "Vi älskar High5:s elektrolyttabletter riktigt mycket och de är precis lika populära hos våra kunder som hos våra anställda."

High5 Zero Elektrolytdryck (20 tabletter) hos Wiggle

High5 ZERO tabs

Mellanmålet

 

Hela utbudet av Meridians nötsmör och -bars

"Jag fullkomligt ÄLSKAR detta. Jag hittar ständigt nya sätt att åtnjuta det på – doppa morötter eller selleri i det, breda det på riskakor eller till och med andvända det som salladsdressing!" Det är kommentaren från vår marknadsansvarige på sportnäringsavdelningen efter att han testat Meridians släta mandelsmör. Det har faktiskt hänt att ovan nämnda har setts skruva av locket och kasta sig över burken vid sitt skrivbort på jobbet...

Nötsmören och energibarsen från Meridian är fullproppade av nyttiga nötter, fibrer och protein så att det blir lättare för dig att undvika skräpmat och fylla på energiförrådet med bra grejer istället. Meridian är stolta över att tillverka smaskiga produkter som passar folk med olika kosthållning såsom vegetarianer, veganer, glutenintoleranta och de som inte äter sojaprodukter.  Vi rekommenderar ändå att du läser innehållsförteckningen innan du köper bara för att se till att du köper den produkt som passar dig bäst.  

Medan jordnöts-, cashew, och mandelsmöret är perfelt hemmikring eller till din förberedda lunchlåda så passar energibarsen bättre som ett snabbt mellanmål när du är i farten.

Vår marknadsansvarige för sportnäring: "Jag älskar verkligen jordnötssmöret och använder der nästan till allt! Det är SÅ mångsidigt. Det passar bra i gröt, på smörgåsen, med honung, med sylt, med en gnutta kanel på toppen, på en sked... (jag har inga ursäkter...). Det passar också riktigt bra i mat, särskilt tillsammans med kyckling, men även i en omellet. Tro mig, du måste testa!"

 

Utbudet:

 

Jokern

Science in Sport WHEY20 Återhämtningssnack

WHEY20 är ett sprillans nytt koncept inom sportnäring. Det är varken en gel eller en dryck utan mer som kvarg i en behändig och bärbar portionspåse. Men det är hur gott som helst och är ett utmärkt sätt att få i sig extra protein i anslutning till träning. Kolla in videon så ser du varför det är en så fantastisk uppfinning.

Vår marknadsansvarige för sportnäring: "Jag använde WHEY20 istället för min vanliga proteinshake. Det var så himla mycket enklare att packa ner i gymväskan jämfört med shakern. Citronvarianten var min favorit eftersom den var en välkommen förändring mot min vanliga chokladshake."

Kolla in Science in Sport WHEY20 Vassleproteingels (12-pack) hos Wiggle

SiS samarbetar med några av världens bästa atleter, inklusive Sir Chris Hoy och Katarina Johnson-Thompson för att skapa några av de skonsammaste sportnäringsprodukterna vi någonsin testat.